περιγραφή τοποθεσία κρατήσεις
    english
Το κτήμα
Το κτήμα βρίσκεται στην περιφέρεια Λασιθίου, 5 χιλιόμετρα από την πόλη της Σητείας (και το τοπικό αεροδρόμιο), 500 μέτρα από το χωριό Αγία Φωτιά και 350 μέτρα από την ακτή. Και τα δύο σπίτια ωφελούνται από ένα κήπο 12,000 τετραγωνικών μέτρων με θέα τον κόλπο της Σητείας. Η κοντινότερη παραλία βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων ενώ άλλες εκπληκτικές παραλίες βρίσκονται σε απόσταση 20-40 λεπτών με το αυτοκίνητο.
 
Ο ανεμόμυλος
Ο ανεμόμυλος είναι ένα κτίσμα 80 τετραγωνικών από ντόπια πέτρα ο οποίος αφομοιώνεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον. Το σχέδιο είναι κλασσικό Κρητικό το οποίο συναντάται πλέον σπάνια σε κάποιες περιοχές του νησιού. Ο εσωτερικός χώρος, ο οποίος αρχικά προοριζόταν για την τοποθέτηση του μηχανισμού αλέσματος του κριθαριού αλλά και για αποθηκευτικό χώρο, έχει πολύ έξυπνα διαμορφωθεί σε ένα σπίτι 2 υπνοδωματίων

Περισσότερα..
 
Το διαμέρισμα
Το διαμέρισμα βρίσκεται στη μέση ενός συγκροτήματος 3 κατοικιών και η διαστάσεις του είναι 70 τετραγωνικά. Έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και έχει διακοσμηθεί με ιδιαίτερο γούστο. Αποτελείται από σαλόνι διακοσμημένο με αντικείμενα από την γύρω περιοχή, μια πλήρως εξοπλισμένη open plan κουζίνα, μπάνιο με ντουζ και πλυντήριο ρούχων, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και εντοιχισμένη ντουλάπα και υπνοδωμάτιο με 2 διπλά κρεβάτια.

Περισσότερα....
ανεμόμυλος | διαμέρισμα