περιγραφή τοποθεσία κρατήσεις
    english
 

Πώς να έρθετε στη Σητεία :

Απευθείας προγραμματισμένες και charter πτήσεις προς Ηράκλειο:
Αρκετές αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν δρομολόγια μεταξύ κεντρικών Ευρωπαϊκών πόλεων

Πτήσεις από Αθήνα:
Η Ολυμπιακή και η Aegean λειτουργούν καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο. Υπάρχει πτήση απευθείας και για το αεροδρόμιο της Σητείας (όχι σε καθημερινή βάση)

Πλοία από τον Πειραιά προς Ηράκλειο και Σητεία:
Ταχύτατα πλοία λειτουργούν το δρομολόγιο Πειραιάς Ηράκλειο σε καθημερινή βάση. Υπάρχει και η επιλογή ενός αργού πλοίου από τον Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις πριν την άφιξη στο λιμάνι της Σητείας

Ενοικίαση αυτοκινήτου:
Όλες οι μεγάλες εταιρείες ενοικιάσεων λειτουργούν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Στη Σητεία οι επιλογές ενοικίασης είναι περιορισμένες.


Πώς να έρθετε στο κτήμα :

  • Ερχόμενοι από τον ¶γιο Νικόλαο προς Σητεία στον αυτοκινητόδρομο Ε75 θα πρέπει να συνεχίσετε δεξιά προς Σητεία και όχι στον Ε75 (αυτός ο δρόμος θα σας πήγαινε προς το αεροδρόμιο). Σε αυτό το σημείο υπάρχει ένα βενζινάδικο στη δεξιά πλευρά ( πατήστε εδώ για χάρτη ).

  • Συνεχίζεται μέσα στην πόλη της Σητείας και ακολουθείτε τις πινακίδες προς Βάϊ. Σύντομα θα βρεθείτε έξω από την πόλη, στον παραλιακό δρόμο προς το ανατολικό άκρο του νησιού.

  • 3 χιλιόμετρα μετά την Σητεία θα φτάσετε στο χωριό Αγία Φωτιά ( πατήστε εδώ για χάρτη ). Αμέσως μετά τα όρια του χωριού συνεχίζετε για 50 μέτρα και να στρίψετε δεξιά σε ένα μικρό δρόμο με ξύλινη πινακίδα "Anemomili".